woensdag 7 december, 19:30 -
Bestuursvergadering bij Jos
woensdag 21 december, 19:30 -
laatste training 2022
Danny Makkelie heeft voor de tweede keer dit WK een wedstrijd toegewezen gekregen. De scheidsrechter heeft woensdag de leiding over het duel tussen Polen en Argentinië in groep C.

Makkelie had zondag de leiding bij de wedstrijd tussen toplanden Spanje en Duitsland, die met 1-1 gelijkspeelden. De 39-jarige Nederlander gaf toen onder meer vier gele kaarten.

Tegen Polen hoopt het Argentinië van Lionel Messi zich voor de achtste finales te plaatsen. Bij een overwinning op de ploeg van onder anderen Robert Lewandowski zijn de Argentijnen hoe dan ook door.

De bronafbeelding bekijken

Stéphanie Frappart gaat als eerste vrouw ooit een wedstrijd fluiten op het WK voetbal voor mannen. De 38-jarige Française heeft donderdag de leiding over het groepsduel tussen Costa Rica en Duitsland.

De bronafbeelding bekijken