KNVB RSS

Het laatste KNVB nieuws
  1. Wil jij alle belangrijke en opvallende zaken te weten komen over de Pure Energie Eredivisie Vrouwen? Dan kun je vanaf vandaag luisteren en kijken naar de Pure Energie Eredivisie Vrouwen: De Talkshow. In dit programma praten vier kenners van het vrouwenvoetbal je na iedere speelronde bij over de ins and outs van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen en het vrouwenvoetbal in Nederland.
  2. De sportbonden en NOC*NSF organiseren samen met 24 partners uit de zorg-, welzijn-, onderwijs-, en sport- en beweegsector op donderdag 4 maart van 16.00 tot 17.30 uur een debat vanuit Nieuwspoort over 'preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen'. Ook de KNVB levert een bijdrage aan het debat, middels een door Jan Dirk van der Zee gestelde vraag aan de kandidaat-Kamerleden over hun visie om de sportverenigingen te versterken. Ben je bestuurder, vrijwilliger, sporter of wil je de uitzending van dit verkiezingsdebat online live volgen? Meld je dan aan!
  3. Sparta Rotterdam mist Jeffry Fortes in de uitwedstrijd tegen FC Emmen aanstaande vrijdag. De verdediger is voor een duel uitgesloten na zijn rode kaart tegen Willem II.
  4. Aanhaken of afhaken. Daar gaat het om in het duel Vitesse - AZ, de nummers vier en drie van de Eredivisie. De wedstrijd staat onder leiding van Pol van Boekel.
  5. Ben jij actief als bestuurder, commissielid of wedstrijdsecretaris bij je vereniging? Dan kun je in maart weer een aantal webinars van Sportlink volgen. Er komen vele interessante onderwerpen aan bod.