KNVB RSS

Het laatste KNVB nieuws
  1. Onderstaand een overzicht van recente, door de onafhankelijke aanklager betaald voetbal opgelegde – en door bvo’s geaccepteerde – sancties, vanwege wanordelijkheden in en rondom de stadions.
  2. Op zaterdag 18 juni jongstleden is de ledenraad amateurvoetbal bijeengekomen voor de halfjaarlijkse vergadering. Diezelfde dag is er op de website van de KNVB een artikel geplaatst waarin werd ingegaan op het agendapunt over de zogenoemde voetbalpiramide. Via onderstaand document is alvast op hoofdlijnen te lezen wat er tijdens de voorjaarsvergadering op 18 juni verder is besproken.
  3. Elke EK-wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen krijgen 600 Oranjefans de gelegenheid om het EK Vrouwen te beleven vanuit het hoofdkwartier van het Nederlandse voetbal, de KNVB Campus. Vanaf 9 juli zijn de Oranjefans te gast in de Zeisterbossen op de Camping van Oranje.
  4. Minister Helder (Sport) heeft zich vandaag uitgesproken tegen de komst van een Super League. Op de vraag van Tweede Kamerlid Mohammed Mohandis (PvdA) of het kabinet zich publiekelijk wilde uitspreken tegen de Super League, antwoordde de minister van sport volmondig ‘ja’. Minister Helder: "Ieder kind in Nederland moet kunnen blijven dromen van op het hoogste niveau uit te komen. Daarom ben ik absoluut tegen de komst van een Super League."
  5. Floor Baas is afgelopen vrijdag benoemd tot bondsridder van de KNVB. Bondsvoorzitter Just Spee reikte deze mooie onderscheiding aan hem uit tijdens de landelijke bijeenkomst met de KNVB-ambassadeurs op de KNVB Campus.