Geen evenementen
Hoewel pas half december duidelijk wordt of we weer mogen voetballen, is het belangrijk te blijven trainen en uit te gaan van het meest gunstige scenario. Op die manier heb je een doel om naartoe te werken en dan zorg je ervoor dat je in ieder geval op tijd weer fit bent om wedstrijden te fluiten/vlaggen. In de nieuwsbrief van december brengen we ook een viertal punten onder de aandacht om (assistent-)scheidsrechters door deze periode zonder wedstrijden te helpen en fit te blijven. zie onder Laatste Nieuws.

Het kabinet maakte bekend dat volwassenen de komende tijd alleen met groepen van vier en op 1,5 meter afstand van elkaar mogen trainen. De afgelopen weken ging het om groepen van twee. Aangezien voetbal een teamsport is, zijn dus extra activiteiten noodzakelijk om de leden verbonden en in beweging te houden. Jeugd mag wel gewoon blijven trainen en onderlinge wedstrijden spelen.

erik_koopman.jpg

Lees interview met Erik Koopman onder Laatste Nieuws