dinsdag 19 oktober, 19:00 -
woensdag 27 oktober, 19:30 -
zondag 31 oktober, 00:01 - 23:59
Uiterste inleverdatum spelregelvragen

Oldenzaal - Nadat ons lid Pim Weghorst op 3 oktober debuteerde in de hoofdklasse bij de wedstrijd AWC - sv. Meerssen, debuteert ons lid Mike Harmsen zondag als scheidsrechter in de hoofdklasse B bij de wedstrijd Orion tegen Longa'30.

Hij wordt aan de zijlijn bijgestaand door de heren Beemsterboer en Koster.

We wensen Mike veel succes en vooral veel plezier!

mike_harmsen_2.jpg

Met de promotie van N.E.C. naar de Eredivisie is ook de Gelderse derby weer op het hoogste niveau teruggekeerd. Zondag ontvangen de Nijmegenaren in eigen huis streekgenoot Vitesse. Het duel staat onder leiding van Allard Lindhout.

Hij wordt aan de zijlijnen bijgestaan door assistent-scheidsrechters Sander van Roekel en Rens Bluemink. Sander van der Eijk is in het Goffertstadion de vierde official. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist fungeert Jeroen Manschot als VAR, met assistentie van AVAR Freek Vandeursen.

N.E.C. en Vitesse ontlopen elkaar vooralsnog weinig in deze competitie. Met 13 punten uit 8 duels staan de Arnhemmers er op de achtste plaats momenteel iets beter voor. N.E.C. verzamelde tot dusver twee punten minder en springt bij winst dus over Vitesse heen op de ranglijst.

De overige aanstellingen leest u onder - Laatste Nieuws -