woensdag 12 augustus, 19:30 -
Pupillen cursus bij KOSC
vrijdag 11 september, 19:00 -
Pupillecursus KOSC
Voor sommigen is ie al even bezig, anderen moeten er nog even op wachten: de zomervakantie! Met de recente versoepelingen van de coronamaatregelen in het achterhoofd kijken we langzaam vooruit naar het nieuwe seizoen waarin we weer ‘gewoon’ kunnen voetballen. Maar eerst dus de zomervakantie, die je dit jaar misschien wel grotendeels doorbrengt op de voetbalclub die openblijft? Wat je ook gaat doen, wees verstandig en geniet van een mooie zomer en de laatste nieuwtjes uit deze nieuwsbrief. We zien je weer aan de start van volgend seizoen!

De voetbaldroom van Quincy en Sari

Ieder kind heeft een droom. Groot of klein. De Oranje-internationals begonnen ook ooit met een droom. Dromen die uitkwamen als een jongensboek of meisjesboek. Vriendjes maken op het veld, leren voetballen en vooral heel veel plezier hebben. Benieuwd naar de voetbaldromen van internationals Quincy Promes en Sari van Veenendaal? Bekijk ze hieronder en meld jouw kind, neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje die nog niet voetbalt aan bij de voetbalclub van zijn of haar dromen.
Bekijk de voetbaldromen

Speeldagenkalenders seizoen 2020/'21 definitief

Met de verdere versoepeling van de coronamaatregelen is de afgelopen tijd hard gewerkt aan het definitief maken van de speeldagenkalenders. Alle speeldagenkalenders met daarin de officiële startdata voor het komende seizoen zijn inmiddels bekend. Benieuwd wanneer jij weer ‘echt’ mag beginnen? Bekijk dan snel de speeldagenkalender.

Doorvoetballen in de zomer!

Gelukkig mogen we inmiddels alweer enige tijd het veld op en kan er deze zomer lekker doorgevoetbald worden. Maar wat is er nou zo tof aan voetbal? En wat kun je ervan leren? Nathan Rutjes ging op pad en vroeg aan kinderen waarom zij nou zo graag voetballen.
Bekijk de video

Terugkijken: KNVB-webinars voor amateurclubs

Om clubs en vrijwilligers – ondanks alle coronamaatregelen - betrokken te houden bij het voetbal organiseerden we de afgelopen weken diverse webinars. Heb jij er een gemist of wil je ze nog een keer terugkijken? Klik dan op onderstaande link en bekijk onder andere de webinars terug van onze bondscoaches Ronald Koeman en Sarina Wiegman. Of fris je spelregelkennis alvast op met het webinar van scheidsrechter Jeroen Manschot over de spelregelwijzigingen voor het komende seizoen.
Bekijk alle webinars

Andere interessante artikelen