KNVB RSS

Het laatste KNVB nieuws
  1. De KNVB heeft het trieste bericht ontvangen dat voormalig international en KNVB-docent Liesbeth Migchelsen dinsdag na een kort ziekbed op 49-jarige leeftijd is overleden. Tussen 1990 en 2008 kwam de speelster uit Harderwijk liefst 95 keer uit voor de OranjeLeeuwinnen.
  2. In deze onzekere tijden bieden we amateurclubs en vrijwilligers de mogelijkheid om op een eenvoudige en laagdrempelige manier toch met voetbal bezig te blijven. In diverse webinars en online programma’s bespreken we de komende weken met verschillende sprekers thema's die juist in deze periode voor clubs en vrijwilligers van belang kunnen zijn.
  3. Uit een recent gehouden enquête onder amateurvoetbalverenigingen is gebleken dat bijna 50 procent van de clubs tijdens de zomermaanden openblijft. Ze gaan onder meer trainingen geven en wedstrijden organiseren voor iedereen die niet op vakantie gaat en het voetbal in de afgelopen maanden heeft gemist.
  4. PSV en FC Twente hebben boetes opgelegd gekregen vanwege het afsteken van vuurwerk.
  5. Veel verenigingen zijn al druk met de voorbereidingen op het nieuwe voetbaljaar. Bijvoorbeeld met het indelen van teams. Sportlink Club bevat een module die uitermate geschikt is om het voorwerk te doen: de module ‘lokale teams’.