KNVB RSS

Het laatste KNVB nieuws
  1. Serdar Gözübüyük is aangesteld om zondag de Klassieker Ajax - Feyenoord in goede banen te leiden. De 33-jarige arbiter fluit om 16.45 uur voor de aftrap in de Johan Cruijff ArenA.
  2. Serdar Gözübüyük fluit donderdag in de Europa League. UEFA heeft de 33-jarige arbiter aangewezen voor het groepsduel tussen Arsenal en Vitória SC. De aftrap in het Emirates Stadium is om 21.00 uur Nederlandse tijd.
  3. Een vermeende handsbal? Mogelijke rode kaart? Wel of geen terechte goal? In de control room van het ARAG KNVB Replay Center kijken altijd twee extra paar ogen mee met de wedstrijd: de Video Assistent Referee (VAR) en zijn assistent (AVAR). Wekelijks blikken we terug met de unieke beelden en geluid in het ARAG KNVB VAR moment. Met deze week: wel of geen buitenspel voor PEC Zwolle. 
  4. Sparta Rotterdam moet doelman Tim Coremans vier wedstrijden missen. De goalie kreeg in de slotfase van het uitduel met FC Groningen een rode kaart van scheidsrechter Kevin Blom vanwege het geven van een kopstoot aan tegenstander Kaj Sierhuis.
  5. Spelers en speelsters uit 2002 hadden tot 1 september 2019 de tijd om het spelregelbewijs te halen. Ze krijgen nu een waarschuwing wanneer zij spelen zonder Spelregelbewijs, terwijl ze dat wel hadden moeten hebben. De waarschuwing is in de vorm van een overtreding. Bij de zevende overtreding volgt er een straf. Heb jij je spelregelbewijs nog niet gehaald, ga dan snel aan de slag!