KNVB RSS

Het laatste KNVB nieuws
  1. De KNVB heeft het trieste bericht bereikt dat bondsridder Dick Jonas maandag is overleden. De voormalig erevoorzitter van de KNVB afdeling Dordrecht is 80 jaar geworden.
  2. Ben jij een ambitieuze bestuurder en wil jij jezelf verder ontwikkelen in de leeromgeving van een sportvereniging? Schrijf je dan nu in voor de KNVB Assist bestuurdersopleiding.
  3. Roda JC heeft een boete gekregen van 5.000 euro vanwege wanordelijkheden van de aanhang in het thuisduel met Excelsior op 29 november 2019.
  4. Volgende week staan de achtste finales in het KNVB Bekertoernooi op het programma. Een nieuwe stap op weg naar de finale in De Kuip op 19 april. Twee duels springen om meerdere redenen in het oog: Fortuna Sittard - Feyenoord en de Brabokraker NAC - PSV. Ondertussen is Spakenburg het bekerdorp van Nederland met zowel 'de Rooien' als 'de Blauwen' nog in de race.
  5. Onder anderen minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking), KNVB-bondsvoorzitter Just Spee, Johan Neeskens en Anouk Hoogendijk stonden woensdagochtend tijdens een ontbijtpresentatie stil bij het 10-jarig jubileum van WorldCoaches. Met dit programma van de KNVB worden wereldwijd mannen en vrouwen opgeleid om als trainer én sociaal rolmodel te fungeren in hun eigen omgeving.