KNVB RSS

Het laatste KNVB nieuws
  1. Frans Vermeij (78) zet zich al bijna zijn hele leven in voor de KNVB. Zijn lijst met functies en commissies is eindeloos. Hoewel hij bezig is aan zijn laatste seizoen als waarnemer van het talententraject scheidsrechters betaald voetbal wil hij van een vertrek uit Zeist niets weten. “Ik vier mijn 60-jarig jubileum, niet mijn afscheid.”
  2. Na afloop van De Tukkers - ACV (0-3) is er vanavond geloot voor de tussenronde en de achtste finales van de KNVB Beker Vrouwen. In die achtste finales stromen ook de acht clubs uit de Eredivisie Vrouwen in.
  3. De onafhankelijke tuchtcommissie betaald voetbal heeft geoordeeld dat Joey Konings (Heracles Almelo) wordt uitgesloten van deelname aan drie wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk) in de competitie of beker met een proeftijd van één jaar. Dit als gevolg van ernstig gemeen spel tijdens de competitiewedstrijd Sparta Rotterdam - Heracles Almelo op 8 december.
  4. RINUS, de online assistent-trainer voor elke trainer-coach, staat aan de vooravond van een bijzondere professionalisering. Zeer binnenkort wordt namelijk de nieuwe RINUS uitgerold. Gebruikers kunnen vanaf dat moment de voordelen ervaren van de nieuwe functionaliteiten. In een vernieuwde omgeving wordt het voor trainers met onder andere de nieuwe kalenderfunctie, het beoordelen van trainingen en schema’s en trainingsplannen nog makkelijker en leuker om als trainer-coach jouw spelers met zoveel mogelijk plezier te laten voetballen. Trouwe gebruikers kregen eind november als eerste de mogelijk om de nieuwe RINUS te testen en hun feedback te geven. “De nieuwe RINUS is een aanwinst voor elke trainer.”
  5. Om (assistent-)scheidsrechters de mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen, organiseert de KNVB vanaf half februari 2020 verschillende themabijeenkomsten. Je kunt zelf kiezen bij welke bijeenkomsten je wilt aansluiten. De link hiervoor staat onderaan de pagina.