KNVB RSS

Het laatste KNVB nieuws
  1. Sinds begin januari is er een KNVB-normering voor kunstgrasvelden. Met de start van het nieuwe seizoen voor de deur blijkt dat nog niet bij alle verenigingen een nieuw aangelegd of gerenoveerd veld volgens de nieuwe norm is gekeurd. Daarom is besloten dat hoofdvelden voor dit seizoen (2019/’20) kunnen meelopen in hetzelfde regime als de bijvelden, wat betekent dat hoofdvelden voor aanvang van de competitie minimaal goedgekeurd moeten zijn op de voorloopkeuring door een NOC*NSF geaccrediteerd keuringsinstituut.
  2. Tijdens het weekend van 31 augustus en 1 september start de bekercompetitie van het seizoen 2019/’20 in het veldvoetbal.
  3. Zaalvoetbalarbiter Lars van Leeuwen is door UEFA aangesteld voor de voorronde van de UEFA Futsal Champions League in Noorwegen. De 29-jarige Haarlemmer is een van de scheidsrechters die fluit in groep F.
  4. Een drukke, maar mooie week voor de zaalvoetballers van Hovocubo. Eén waarin de ene mooie wedstrijd de ander opvolgt.
  5. Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.