KNVB RSS

Het laatste KNVB nieuws
  1. In Nederland zijn er meer 28.000 scheidsrechters actief bij de amateurverengingen en in het betaald voetbal. Dat klinkt veel, maar helaas loopt dat aantal - door een zwaar coronajaar - snel terug. En dat is jammer omdat het ten koste gaat van het spelplezier van meer dan 1 miljoen voetballers.
  2. De KNVB organiseert dit najaar een viertal digitale themabijeenkomsten voor verenigingsscheidsrechters. Er zijn landelijk tachtig plaatsen beschikbaar, twintig per bijeenkomst. Hierbij geldt een maximum van één inschrijving per verenigingsscheidsrechter en we hanteren het vol is vol principe. Wees er dus snel bij en zet dit als scheidsrechterscoördinator door naar jouw verenigingsscheidsrechters!
  3. Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.
  4. AZ-middenvelder Jordy Clasie kreeg tegen Heracles Almelo een rode kaart en is voor drie duels uitgesloten waarvan een voorwaardelijk wegens ernstig gemeen spel. Hij mist donderdag de uitwedstrijd tegen FC Twente en zondag de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.
  5. Amateurverenigingen opgelet: zorg - mits nog niet gedaan - zo snel mogelijk voor registratie van de e-mailadressen van alle leden. Hoe beter de club zijn administratie op orde heeft, hoe gerichter zij en de KNVB de leden kan bereiken met belangrijke informatie.